• Achizitii publice

  Achizitii publice

  Servicii de intocmire a documentatiei de participare in cadrul procedurilor de achizitii publice, in conformitate cu O.G. 36/2006.

 • Intocmire devize

  Intocmire devize

  Elaborare devize oferta in conformitate cu H.G. 28/2008, incadrare articole lucrari in norme de deviz, precum si estimari, situatii de lucrari sau rest de executat.

 • Facilitare import-export

  Facilitare import-export

  Localizare, identificare si verificare colaboratori (atat standarde de productie cat si produse finite) si servicii de transport fabrica-depozit.

 • Operatiuni vamale

  Operatiuni vamale

  Intocmire documentatie vamala necesara operatiunilor de import sau export (dupa caz).

Achizitii publice

 • Achizitii publice

Va punem la dispozitie servicii de intocmire a documentatiilor COMPLETE necesare participarii in cadrul procedurilor de achizitii publice.

La prima vedere, sunteti fata in fata cu o licitatie foarte atractiva, dar la care nu puteti participa ? Solutia exista, bineinteles ! Nu trebuie decat sa cunoasteti legislatia temeinic.

Este deasemeni foarte important ca documentatia dvs. de participare sa fie intocmita corect. Un set de documente aleatorii vor atrage dupa sine solicitari de clarificari, care nu fac decat sa incetineasca procesul de desemnare a castigatorului, si sa va iroseasca timpul.

Un aspect foarte important care trebuie avut in vedere de catre dvs. este urmatorul : institutiile publice au obligatia de a desfasura procedurille de achizitii publice intr-o maniera cat mai transparenta cu putiinta. Acest lucru inseamna, implicit, organizarea acestor proceduri ON-LINE. Va putem indruma in vederea participarii si in cadrul licitatiilor, aparent inaccesibile.

Sunteti familiarizat cu utilizarea portalului e-licitatie.ro (S.E.A.P) ? Nu va faceti probleme. Va putem oferi consultanta in utilizarea cu success a acestui portal de achizitii publice.

Nu este suficient sa participi. Este necesar sa fii pregatit 100 % corect pentru a castiga !

Cere oferta

Cerere de oferta

Nu-ti irosi timpul si banii! Scapa de intermediari pentru serviciile dorite. Apeleaza la noi

Top
 • Poveste de succes

  Licitatii castigate

  Reprezint o societate care se ocupa cu repararea echipamentelor de birou. Suntem relativ la inceput. Datorita firmei CEM Mopo Invest, am reusit sa particip la un numar de 4 licitatii publice, dintre care una cu procedura electronica (direct pe SEAP). Suntem multumiti pentru ca am participat, si am castigat 2 dintre aceste licitatii.

 • Poveste de succes

  Gaseste parteneri de incredere

  Acum un an jumatate am incercat sa import niste produse din China, cautand furnizori asa cum mi se recomandase. Am gasit intr-adevar ce cautam, insa am avut o surpriza neplacuta cand am vazut marfa, pentru ca nu era ceea ce mi se promisese. Am apelat la firma CEM Mopo Invest, povestind experienta prin care am trecut si faptul ca am pierdut mii de dolari, iar ei m-au pus in legatura cu un mare producator din China. Acum sunt la al 4-lea transport de marfa din partea colaboratorului meu.