• Achizitii publice

  Achizitii publice

  Servicii de intocmire a documentatiei de participare in cadrul procedurilor de achizitii publice, in conformitate cu O.G. 36/2006.

 • Intocmire devize

  Intocmire devize

  Elaborare devize oferta in conformitate cu H.G. 28/2008, incadrare articole lucrari in norme de deviz, precum si estimari, situatii de lucrari sau rest de executat.

 • Facilitare import-export

  Facilitare import-export

  Localizare, identificare si verificare colaboratori (atat standarde de productie cat si produse finite) si servicii de transport fabrica-depozit.

 • Operatiuni vamale

  Operatiuni vamale

  Intocmire documentatie vamala necesara operatiunilor de import sau export (dupa caz).

Facilitare import-export

 • Facilitare import-export

Va punem la dispozitie o gama larga de producatori consacrati, indifierent de produsul dorit ! Garantam preturi corecte si competitive, produse de calitate in conformitate cu standardele europene si transport prin intermediul firmelor de transport de specialitate (naval sau aerian).

Doriti sa va dezvoltati afacerea, dar sa pastrati si costurile la un nivel scazut ? Doriti sa beneficiati de o paleta larga de producatori de top care sa va ofere produse de calitate ridicata ? Ati gasit produsele cautate, dar preturile nu sunt realiste ?

Venim in sprijinul dvs. cu cea mai buna solutie : contactam noi producatori potriviti dintre care nu trebuie decat sa-l alegeti pe cel cu care sa lucrati. Preturile negociate de echipa noastra vor fi intotdeauna competitive, si vor reflecta calitatea marfurilor.

Verificarea companiei, cat si a produselor ramane in sarcina noastra.

Transportul marfurilor nu reprezinta o problema, acesta poate fi facut la cererea dvs. : aerian, maritim sau auto (functie de tara de provenienta, si durata de transit). Va punem in legatura cu transportatori consacrati, care ofera asigurarea marfurilor dvs. Transportul va fi intotdeauna din depozitul fabricii pana la depozitul dvs.

Doriti sa exportati marfurile dvs., dar nu aveti piata de desfacere ? Ati incercat fara success sa contactati colaboratori din strainatate ? Aici intervenim noi.

Va putem ajuta sa gasiti parteneri de incredere, cu care sa puteti incheia contracte de colaborare.

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii dvs. este sa apelati la noi ! Echipa de profesionisti care va pun la dispozitie informatiile atat de pretioase necesare dezvoltarii dvs.

Scutiti timp si bani, iar in final beneficiati de un serviciu complet. Fara intermediari, personal delegat sau translator! Calitatea produselor este garantata prin intermediul certificarilor recunoscute la nivel international. Firmele producatoare sunt verificate astfel incat cererea dvs. sa fie intocmai procesata.

Cere oferta

Cerere de oferta

Nu-ti irosi timpul si banii! Scapa de intermediari pentru serviciile dorite. Apeleaza la noi

Top
 • Poveste de succes

  Gaseste parteneri de incredere

  Acum un an jumatate am incercat sa import niste produse din China, cautand furnizori asa cum mi se recomandase. Am gasit intr-adevar ce cautam, insa am avut o surpriza neplacuta cand am vazut marfa, pentru ca nu era ceea ce mi se promisese. Am apelat la firma CEM Mopo Invest, povestind experienta prin care am trecut si faptul ca am pierdut mii de dolari, iar ei m-au pus in legatura cu un mare producator din China. Acum sunt la al 4-lea transport de marfa din partea colaboratorului meu.

 • Poveste de succes

  Licitatii castigate

  Reprezint o societate care se ocupa cu repararea echipamentelor de birou. Suntem relativ la inceput. Datorita firmei CEM Mopo Invest, am reusit sa particip la un numar de 4 licitatii publice, dintre care una cu procedura electronica (direct pe SEAP). Suntem multumiti pentru ca am participat, si am castigat 2 dintre aceste licitatii.