• Achizitii publice

  Achizitii publice

  Servicii de intocmire a documentatiei de participare in cadrul procedurilor de achizitii publice, in conformitate cu O.G. 36/2006.

 • Intocmire devize

  Intocmire devize

  Elaborare devize oferta in conformitate cu H.G. 28/2008, incadrare articole lucrari in norme de deviz, precum si estimari, situatii de lucrari sau rest de executat.

 • Facilitare import-export

  Facilitare import-export

  Localizare, identificare si verificare colaboratori (atat standarde de productie cat si produse finite) si servicii de transport fabrica-depozit.

 • Operatiuni vamale

  Operatiuni vamale

  Intocmire documentatie vamala necesara operatiunilor de import sau export (dupa caz).

Intocmire devize

 • Intocmire devize

Va punem la dispozitie servicii de intocmire devize de lucrari, deviz oferta, devize constructii si antemasuratori.

Aveti nevoie de o estimare corecta ? Va sunt necesare formularele de oferta pentru o licitatie importanta ? Vreti sa accesati fonduri europene, si nu dispuneti de devizele necesare ? Sunteti pe punctul de a solicita un credit bancar, si vreti sa analizati costurile pe termen lung ?

Avem raspunsul raspunsul pentru toate aceste intrebari, si este unul foarte convenabil. Devizierii nostri vor asigura o buna intocmire a calculelor dvs. intr-un timp scurt.

Devizierii nostri va pot oferi tot suportul necesar, pentru a avea un rezultat de calitate.

Un aspect foarte important de retinut : Putem intocmi analize cost-beneficiu, necesare pentru diverse proiecte de atragere fonduri. Dispunem de personal calificat, economisti si experti, care pot intocmi analize cost-beneficiu pentru dvs., in conformitate cu ghidul de finantare aferent.

Cere oferta

Cerere de oferta

Nu-ti irosi timpul si banii! Scapa de intermediari pentru serviciile dorite. Apeleaza la noi

Top
 • Poveste de succes

  Gaseste parteneri de incredere

  Acum un an jumatate am incercat sa import niste produse din China, cautand furnizori asa cum mi se recomandase. Am gasit intr-adevar ce cautam, insa am avut o surpriza neplacuta cand am vazut marfa, pentru ca nu era ceea ce mi se promisese. Am apelat la firma CEM Mopo Invest, povestind experienta prin care am trecut si faptul ca am pierdut mii de dolari, iar ei m-au pus in legatura cu un mare producator din China. Acum sunt la al 4-lea transport de marfa din partea colaboratorului meu.

 • Poveste de succes

  Licitatii castigate

  Reprezint o societate care se ocupa cu repararea echipamentelor de birou. Suntem relativ la inceput. Datorita firmei CEM Mopo Invest, am reusit sa particip la un numar de 4 licitatii publice, dintre care una cu procedura electronica (direct pe SEAP). Suntem multumiti pentru ca am participat, si am castigat 2 dintre aceste licitatii.