• Achizitii publice

  Achizitii publice

  Servicii de intocmire a documentatiei de participare in cadrul procedurilor de achizitii publice, in conformitate cu O.G. 36/2006.

 • Intocmire devize

  Intocmire devize

  Elaborare devize oferta in conformitate cu H.G. 28/2008, incadrare articole lucrari in norme de deviz, precum si estimari, situatii de lucrari sau rest de executat.

 • Facilitare import-export

  Facilitare import-export

  Localizare, identificare si verificare colaboratori (atat standarde de productie cat si produse finite) si servicii de transport fabrica-depozit.

 • Operatiuni vamale

  Operatiuni vamale

  Intocmire documentatie vamala necesara operatiunilor de import sau export (dupa caz).

Operatiuni vamale

 • Operatiuni vamale

Va oferim consultanta necesara pentru intocmirea corecta a documentatiilor vamale.

Trebuie avut in vedere ca o societate comerciala trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a putea efectua operatiuni de import sau export.

Va putem indruma in intrunirea tuturor conditiilor si intocmirea corecta a documentelor vamale.

Deasemeni trebuie stiut ca timpii foarte mari de asteptare in vama pot reprezenta lacune in documentatia vamala, care in cele din urma pot conduce la taxe enorme de depozitare in terminalul vamal, sau la sechestrarea bunurilor. Comisionarii vamali au datoria de a prezenta documentele dvs., insa nu au obligatia de a va furniza informatii importante in ceea ce priveste continutul documentelor.

Este foarte important ca documentatiile vamale sa fie corecte pentru a nu pierde timp si bani (in mod normal, liberul de vama se poate obtine in maxim 2 zile).

Cere oferta

Cerere de oferta

Nu-ti irosi timpul si banii! Scapa de intermediari pentru serviciile dorite. Apeleaza la noi

Top
 • Poveste de succes

  Gaseste parteneri de incredere

  Acum un an jumatate am incercat sa import niste produse din China, cautand furnizori asa cum mi se recomandase. Am gasit intr-adevar ce cautam, insa am avut o surpriza neplacuta cand am vazut marfa, pentru ca nu era ceea ce mi se promisese. Am apelat la firma CEM Mopo Invest, povestind experienta prin care am trecut si faptul ca am pierdut mii de dolari, iar ei m-au pus in legatura cu un mare producator din China. Acum sunt la al 4-lea transport de marfa din partea colaboratorului meu.

 • Poveste de succes

  Licitatii castigate

  Reprezint o societate care se ocupa cu repararea echipamentelor de birou. Suntem relativ la inceput. Datorita firmei CEM Mopo Invest, am reusit sa particip la un numar de 4 licitatii publice, dintre care una cu procedura electronica (direct pe SEAP). Suntem multumiti pentru ca am participat, si am castigat 2 dintre aceste licitatii.