Politica de confidentialitate

CEM Mopo Invest respecta dreptul fiecarui individ la confidentialitate.
Vom colecta si vom folosi informatii colectate prin intermediul site-ului nostru numai in termenii stipulati aici.
Colectarea informatiilor
CEM Mopo Invest colecteaza informatii prin intemediul site-ului nostru. Colectam si inregistram automat urmatoarele informatii referitoare la vizitatorii nostri:
  • ISP-ul d-voastra
  • Referinta (pagina web de la care ne contactati)
  • Tipul d-voastra de browser
  • Sistemul d-voastra de operare
  • Paginile si fisierele pe care le-ati vizualizat pe site-ul nostru
Colectam de asemenea unele informatii identificabile personal pe care utilizatorii nostri le divulga. CEM Mopo Invest nu se adreseaza copiilor si nu cerem copiilor sub 14 ani sa divulge informatii personale.
Informatii utilizate
Informatiile colectate de CEM Mopo Invest vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu dumneavoastra. Numai utilizatorii care ne vor furniza informatiile necesare vor beneficia de serviciile noastre. Utilizatorii inregistrati vor primi anunturi aditionale de le noi cu privire de produse, servicii, afaceri speciale si o publicatie cu stiri. Ca dovada a respectului nostru fata de clientii oferim optiunea de a refuza primirea acestor informatii. Informatiile colectate nu vor fi folosite la crearea profilurile de utilizatori bazate pe trecutul lor de navigare si achizitionare. Nu vom suplimenta informatiile colectate in site-ul nostru cu date provenind din alte surse. Nu impartim date indentificabile cu parti terte. Daca regulamentul cu privire la colectarea informatiilor sau a utilizatorilor se schimba, aceste schimbari se vor plasa doar in acest document.
Accesul la informatie
CEM Mopo Invest mentine acuratetea informatiilor prin metode standard de colectare si contabilitate. Informatia este tinuta in baza noastra de date pentru scopuri legale pe o perioada de 3 ani de la ultima data de la inregistrare.
Rezolvarea divergentelor
Daca apar divergente, utilizatorii pot contacta CEM Mopo Invest vizitand pagina noastra de contact. Dorim rezolvarea oricaror divergente cat mai repede si mai eficient. In cazul in care doriti sa raportati o frauda va rugam sa ne contactati la contact@consultanta-europeana.ro